Költöztetés VI. ker Terézváros

Fuvarozás bútormozgtás Budapest 6. ker Terézváros garanciával. Árajánlat kérés ingyenes helyszíni felméréssel. Nagyméretű, teljesen felszerelt teherautóink, illetve tehertaxik segítségével bármilyen fuvarozási feladatot el tudunk látni, van rá kapacitásunk. Gyakorlott, erős és udvarias munkatársaink gondoskodnak a szakszerű, fáradhatatlan és gördülékeny munkavégzésről. Belföldön és külföldön is fuvarozunk, szállítunk, referenciákkal, valós ajánlásokkal. Engedje meg, hogy előre adjunk árajánlatot a költöztetési munkára, használja árajánlatkérő űrlapunkat. Írja bele, hogy mit mikor, honnan és hova kell költöztetni, szállítani, és munkatársaink hamarosan elküldik az árajánlatot. Természetesen minél pontosabban leírja a teendőket, illetve a szállítandó tárgyak méreteit, súlyát, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Szolgáltatásaink Budapesten

Bútorok előkészítése, bútorok szétszerelése, leszerelése, szállításhoz való előkészítése. A szállításhoz ezeket befóliázzuk, körbetekerjük kartonpapírral, hogy a sérülést megakadályozzuk. Továbbá keményfa padlóalátétet, fóliázást, és egyéb óvintézkedéseket alkalmazunk, hogy korlátozzuk az esetleges károkat a tárgyak szállításakor. Minden tárgyat a felrakodás során megfelelően rögzítünk, hogy ne mozduljon el a szállítás során, illetve ne karcolódjon.

terezvaros-koltoztetes

 

Kezdetek és manapság

Két emberrel és egy teherautóval kezdtük 25 éve a munkát, manapság már nagyobb gépeket is el tudunk szállítani, akár darus, épületből kiemeléssel együtt. Az elmúlt években is sok minden változott, egyre nagyobb igény van a minőségi költöztetésre, amikor gondosan bánnak az ügyfelek bútorával és berendezési tárgyaival. Sokszor ez prioritást élvez a nagyon olcsó költöztetéssel szemben, noha cégünk mindig korrekt árakon költöztet sok éve.

Az elmúlt tíz évben felerősödött a külföldi költöztetés gyakorisága is, megmozdult a társadalom, hiszen egyre többen mennek ki külföldre rövidebb, hosszabb időre dolgozni, lakni, és ilyenkor mi költöztetjük ki a használati tárgyaikat, bútorokat. Ugyancsak gyakran költöztetünk külföldről haza, hiszen amikor valakinek véget ér a határozott idejű külföldi munkaszerződése, akkor általában szeretik a megszokott használati tárgyaikat, bútorokat, berendezést haza szállítani.

Költözzön stresszmentesen egyik helyről a másikra olcsón és gyorsan!

Ha költöztető cégeket kell megbízni a munkával, akkor döntő jelentőségű, hogy a cég rendelkezzen megfelelő felszereléssel, tapasztalattal és munkaerővel a feladathoz. A felszerelésbe bele tartozik a megfelelő méretű költöztető teherautó, amelyiken van elég hely a pakoláshoz, korszerűen van kialakítva, hogy rögzíteni lehessen a bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat, vannak benne hevederek, rögzítéshez szükséges eszközök, csúszásgátlók.

Aggódik a költöztetés ára miatt?

Ha túl bonyolult lenne leírni, illetve még Ön sincs tisztában a költözés méreteivel, akkor az a legbiztosabb, ha helyszíni felmérést kér. Ilyenkor munkatársunk kimegy a helyszínre és mindent felmérve árajánlatot küldünk, amely így biztosan pontos lesz. Nem kell tehát aggódnia a költségek miatt, hiszen pontos árat tudunk mondani a költöztetésre.

Amit más nem bír el, mi azt is elvisszük!

Kiemelten nehéz tárgyak mozgatása, rakodása géppel is. Például nagyméretű, nehéz páncélszekrény ablakon kiemelése, szállítása, új helyre berakása. Nagyméretű Jakuzzik rakodása, szállítása, beemelése a végleges helyére. Épület berendezés, épület gépészet szállítása, berakodása, felemelése, felrakás a beszerelési helyre.

 • Gépek rakodása, szállítása.
 • Üzletek, boltok berendezési tárgyainak a költöztetése, mozgatása, rakodása.
 • Takarítás a költöztetés előtt és után.
 • Lomtalanítás. Komplett lomtalanítás is a padlástól a pincéig.
 • Konténer rendelés, konténer megrakodása.
 • Raktári tárgyak szállítása, ki és berakodás. Raktári ki és beszállítás.

Bármekkora méretű otthont képesek vagyunk elköltöztetni.

Az ügyfeleket lakásokba, családi házakba, nyugdíjas közösségekbe, kollégiumokba, társasházakba és egyebekbe költöztetjük! Költöztetőinket arra képezzük, hogy megvédjék az Ön holmiját és otthonát - az összes bútordarabot, minden értéktárgyat úgy, mintha a saját családtagjainknak végeznénk a munkát. Csak így lehetnek elégedettek ügyfeleink, és így tudunk olyan munkát végezni, hogy adott esetben újra bennünket válasszanak költöztetőnek.

Tudjuk, hogy a költöztetés stresszes dolog, de Ön is meg fog nyugodni, ha látja ahogy dolgozunk.

A hagyományos Budapesti és Pest megyei költöztetési szolgáltatások mellett keményen dolgoztunk a szolgáltatási lehetőségek bővítésén, hogy még több igényt kielégítsünk. Ez magában foglalja a különböző távolsági, országos költözési lehetőségeket, a lomtalanítást, a raktározást és a nagyon rövid, kis fuvarokat is, amelyeket egy tehertaxival is el tudunk végezni.

Miért válasszon bennünket, ha költöztetni szeretne?

 • Lakossági olcsó költöztetés.
 • Megbízható, leinformálható cég vagyunk, több mint húsz év tapasztalat!
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül.
 • Kiváló, tapasztalt és udvarias munkatársaink vannak.
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás.
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk.
 • Budapest területén 0Ft a kilométerdíj, azaz ingyen szállítunk.
 • Korszerű járműparkkal rendelkezünk.
 • Minden típusú költöztetéshez megvan a megfelelő jármű.
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől.
 • Tehertaxi fuvarozás.
 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése.
 • Tehertaxi, fuvarozás, áruszállítás.
 • Megrendelésre segítünk a költöztetés utáni takarításban.
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás.
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás.

Semmi sem lehangolóbb, mint ha egy költöztető nem tudja felemelni a bútort, mert nincs ereje a munka elvégzéséhez. Na erre nálunk nem lesz panasz. Megfelelő fizikai erővel és jó kondícióval rendelkezik csapatunk minden tagja. Ha nagyon nehéz tárgyakat kell mozgatni, szállítani, rakodni, akkor összefogunk és együtt oldjuk meg a feladatot, erre jó, hogy sok éve együtt dolgozunk, összeszokott csapatnak könnyebb a feladatokat együttes erővel megoldani. Szakmailag képzett költöztető csapatunk kifogástalan munkaerőből áll, akik megfelelő erővel is rendelkeznek a költöztetéshez szükséges fizikum szükségessége miatt. Biztosítjuk a nyugalmat, hogy tárgyai biztonságban vannak az egész költöztetési folyamat során. Ezenkívül a csapat minden tagja teljes munkaidőben, szakmailag képzett alkalmazott, hogy a lehető legjobb költöztetési élményt nyújthassa Önnek. Biztosítással rendelkezünk, munkatársaink pedig megbízható, korrekt emberek.

Olcsón, meglepetések nélkül vállaljuk:

 • Bútorszállítás, bútormozgatás.
 • Műszaki cikkek szállításra előkészítése, becsomagolása.
 • Könyvek dobozolása, törékeny tárgyak csomagolása,
 • Nehéz tárgyak szállítása, zongora, páncélszekrény, szobor rakodás, szállítás.
 • Rakodás, pakolás, cipekedés.
 • Csomagolás, dobozolás, zsákokba csomagolás,

Hívjon bennünket, ha költöztetni szeretne, vagy költöztetést tervez. A költöztetés nehéz és stresszes, ha egyedül csinálja. Akkor sem könnyű, ha ketten csinálják, megfelelő gyakorlat és szakértelem nélkül. Idegeskedés, eltűnt dolgok, összekarcolt, összetört bútor, kimerültség. Mindenkinek ilyen gondolatok vannak a fejében, ha költözésről beszélnek. Ezért vegye igénybe nagymúltú, komoly költöztetési tapasztalattal rendelkező költöztető cég segítségét. Mi költöztetési szolgáltatások széles választékát kínáljuk, amelyek biztosan megfelelnek mindenki igényének. Olyan szintű professzionalizmust kínálva, amely páratlan a költöztetőiparban, több mint 25 éves tapasztalattal kínáljuk mindezt. A tapasztalat fontossága akkor válik jelentőssé, amikor felmérjük a munkát, előkészítjük a rakodási útvonalat és elkezdünk dolgozni. A tapasztalt rakodók semmilyen helyzetben nem esnek kétségbe, mert tudják, hogy mit kell tenni, és hogy tudjuk levinni azt a bútort amelyik jelen állapotában nem fér ki az ajtón. Természetesen nem árt felkészülni a költöztetésre főleg, ha valakinek még nem volt ilyen tapasztalata, de erre szolgál az ingyenes előzetes felmérés. Mindegy, hogy valakinek az otthonát költöztetjük egyik helyről a másikra, vagy egy irodát kell akár épületen belül átköltöztetni, ugyanolyan gondossággal fogunk bánni a berendezési tárgyakkal és az emberekkel is, hiszen udvarias munkatársaink mindenben segítenek a munka során.

Akár egy lakást szeretne elköltöztetni, akár egy komplett családi házat, vagy irodaházat ránk számíthat. Kérjük használja árajánlat kérő űrlapunkat, vagy kérjen helyszíni felmérést, Budapesten és környékén ingyenesen.