Raktározás

Elraktározzuk lakása háza berendezési tárgyait. Nagyobból költözik kisebbe? Nem fér be a régi szekrény az új házikóba? Nem férnek el az új lakásban, vagy irodában a régi helyről származó bútorok, használati tárgyak? Nincs megoldva, hogy ami nem fér el az új helyen, az hol legyen tárolva?

raktar

Semmi gond. Ha Önnek nincs helye, mi adunk. Korlátlan méretű raktárral állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére, hogy ameddig tárolási problémái megoldódnak, biztonságos helyen tárolhassa értékeit.

Örzött raktár Törökbálinton 24-órás portaszolgálattal, tiszta világos raktárhelységekkel. Ha raktárra van szüksége bútorai, felesleges tárgyai számára, akkor a Törökbálinti raktárban ez megoldható. Aár rövid távon szeretné raktározni bútorait, felesleges használati  tárgyait akár hosszú távon, a raktári elhelyezés a jó és gazdaságos megoldás.

Bérraktározás, tömbös, tárhelyes elhelyezés, tiszta, világos őrzött raktárban. Ha mi végezzük a költöztetést Önnek, ezt a szolgáltatásunkat is kedvező áron veheti igénybe. Raktározással kapcsolatban kérjük érdeklődjön ügyeletes munkatársunknál.