Raktározás

Elraktározzuk lakása háza berendezési tárgyait. Nagyobból költözik kisebbe? Nem fér be a régi szekrény az új házikóba? Nem férnek el az új lakásban, vagy irodában a régi helyről származó bútorok, használati tárgyak? Nincs megoldva, hogy ami nem fér el az új helyen, az hol legyen tárolva?

raktar

Semmi gond. Ha Önnek nincs helye, mi adunk. Korlátlan méretű raktárral állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére, hogy ameddig tárolási problémái megoldódnak, biztonságos helyen tárolhassa értékeit.

Örzött raktár Törökbálinton 24-órás portaszolgálattal, tiszta világos raktárhelységekkel. Ha raktárra van szüksége bútorai, felesleges tárgyai számára, akkor a Törökbálinti raktárban ez megoldható. Aár rövid távon szeretné raktározni bútorait, felesleges használati  tárgyait akár hosszú távon, a raktári elhelyezés a jó és gazdaságos megoldás.

Milyen egy jó raktár?

Egy jó raktár számos jellemzővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékony tárolást és kezelést. Néhány fontos szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni egy jó raktár kiválasztásakor.

Méret és kapacitás

A raktárnak megfelelő méretűnek kell lennie az eltartható áruk mennyiségéhez. Előre kell látni a jelenlegi és jövőbeli tárolási igényeket, hogy elegendő terület álljon rendelkezésre.

Rendezés és szervezettség

A raktárnak rendszerezett és jól szervezett rendszert kell kialakítania a tárolt áruk könnyű azonosíthatóságához és elérhetőségéhez. Használjon polcokat, állványokat vagy konténereket a hatékony tárolás és elrendezés érdekében. A címkézés és a tárolási helyek megjelölése segít a gyors megtalálásban.

Raktározás

Biztonság és védelem

A raktárnak megfelelő biztonsági intézkedésekkel kell rendelkeznie, mint például riasztórendszer, kamerák, megfelelő világítás és esetlegesen biztonsági őrök. A tűzvédelemhez szükséges eszközök (tűzoltó készülékek, tűzriasztó rendszer stb.) is rendelkezésre kell állniuk.

Klimatizálás és szellőzés

A raktárnak lehetővé kell tennie az áruk megfelelő hőmérsékletét és páratartalmát. A megfelelő klímavezérlés és szellőzés elengedhetetlen a bizonyos típusú áruk (pl. élelmiszerek, gyógyszerek) tárolásához.

Anyagmozgatási felszerelések

A raktárnak megfelelő anyagmozgatási felszerelésekkel kell rendelkeznie, például rakodógépekkel, emelőberendezésekkel vagy targoncákkal. Ez lehetővé teszi a hatékony árukezelést és az esetleges sérülések minimalizálását.

Raktári informatikai rendszer

A modern raktárakban hatékony informatikai rendszerekre van szükség a készletkezelés, nyomon követés és rendelési folyamatok automatizálásához. Ez lehetővé teszi a pontosabb és gyorsabb műveleteket.

Karbantartás és tisztítás

A raktárnak rendszeres karbantartást és tisztítást kell biztosítani a bennük lévő áruk minőségének megőrzése miatt. Ezért olyan raktárban célszerű tartani az értékeinket, amelyet takarítanak. Ha Önnek is raktári tárolásra van szüksége kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bérraktározás, tömbös, tárhelyes elhelyezés, tiszta, világos őrzött raktárban. Ha mi végezzük a költöztetést Önnek, ezt a szolgáltatásunkat is kedvező áron veheti igénybe. Raktározással kapcsolatban kérjük érdeklődjön ügyeletes munkatársunknál.