Költöztetés csomagolással

Költöztetés csomagolással Budapesten és országosan olcsón 10 percalapú elszámolással, hétvégén is. Cégünk segítséget nyújt Önnek a csomagolásban, dobozolásban is. Főleg egyedülálló embereknek, kismamáknak, idős személyeknek jön jól ez a segítség.

koltoztetes-csomagolassal

Ha nem tud valaki egyedül elköltözni, és nincs segítsége akkor hívjon bennünket és segítünk. Hogyan csináljuk? Ügyfelünk felhív bennünket, és egyeztetünk időpontot a munka díjmentes felmérésére. Ilyenkor a helyszínen felmérjük, hogy mennyi becsomagolni való ruhanemű textília van, mennyi ingóság, műszaki cikk, könyvek amelyeket dobozolni kell, és mennyi bútor. Ebből már tudni fogjuk, hogy mekkora teherautóra van szükség a szállításhoz. Megnézzük, hogy a bútorokat egyben el tudjuk-e szállítani, vagy van olyan bútor amelyiket szét kell szerelni a rakodás előtt. Ezután elkérjük a címet ahová költöztetünk, erre a szállítási távolság miatt van szükség, kilométer díj alapon szállítunk. Ekkor munkatársunk ad egy árajánlatot és ha ügyfelünk ezt elfogadja, akkor megbeszéljük, hogy munkatársaink mikor érkezzenek a csomagolás elkezdéséhez. Kívánság esetén felmérjük a feladat méretét, és ha szükséges mi gondoskodunk a megfelelő mennyiségű, minőségű csomagolóanyagról.

A megbeszélt időpontban a helyszínre megyünk, becsomagolunk mindent szakszerűen. A nehéz tárgyakat kisebb dobozokba, a könnyebbeket nagyobb költöztető dobozokba, a textilt és ruhaneműt pedig zsákokba csomagoljuk. Természetesen ha a ruhanemű kényes a gyűrődésre akkor célszerű azt is dobozokba csomagolni. A bútorokat is be szoktuk tekerni fóliával, illetve kartonpapírral, a költöztető autón is így kerülnek elhelyezésre, hogy semmi ne karcolódjon. Ha minden be van csomagolva, akkor a költöztető autóra rakjuk a becsomagolt tárgyakat, bútorokat stb. Ezután következik a szállítás, az új lakóhelyre megérkezve kirakodunk, mindent beviszünk az ingatlanba, és a megrendelő kívánsága szerint, az irányítása alapján mindent elhelyezünk a végleges helyére és kicsomagolunk, segítünk, hogy minden a helyére kerüljön.

Ugyanígy céges költöztetésnél is kérhetik ügyfeleink, hogy mindent mi csomagoljunk be a helyszínen, és mi végezzük a költöztetési munka minden fázisát a-z-ig.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk a csomagolás és költöztetés előkészítés munkafolyamataiban is, hiszen sok sok évig rengeteg alkalommal kértek meg bennünket egyedülálló emberek, hogy segítsünk, mert sem erejük, sem kedvük nincs egyedül kínlódni.

Igénybe vehető szolgáltatásaink:

 • Budapest területén 0Ft a kilométerdíj, azaz ingyen szállítunk.
 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése.
 • Fuvarozás, áruszállítás.
 • Megrendelésre segítünk a költöztetés utáni takarításban.
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás.
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás.
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk.
 • Minden típusú költöztetéshez megvan a megfelelő jármű.
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől.
 • Tehertaxi fuvarozás.
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül.
 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Lakossági olcsó költöztetés.
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás.
 • Megbízható, leinformálható cég vagyunk, több mint húsz év tapasztalat!
 • Kiváló, tapasztalt és udvarias munkatársaink vannak.
 • Korszerű járműparkkal rendelkezünk

Cégünk nagyon régóta a hazai költöztetési cégek között van, ismerőseink és megbízóink ajánlásai alapján sok ezer kis és nagy költöztetést végeztünk már Budapesten és vidéken. Gyakran költöztetünk vidéki nagyvárosokban is. Rengeteg Román, Ukrán fuvart bonyolítottunk, dolgoztunk Franciaországba kivándorló Magyaroknak, illetve újabban Angliába is sokat megyünk, illetve a Brexit miatt sokan költöznek haza. Árainkat a mindenkori piaci árak alá lőttük be, megbízható, korrekt munkát végzünk, vigyázunk ügyfeleink értékeire, használati tárgyaira, és hosszú távon is számíthatnak ránk, ezt nyújtjuk cserébe. Tudjuk és tapasztaljuk, hogy a költöztetés nagyon bizalmi munka, sokszor egy élet javait bízzák ránk, mi ennek megfelelően óvatosan és gondosan bánunk a ránk bízott értékekkel.

Megbízhatóság és precizitás jellemzi szolgáltatásainkat. Az árajánlatot tartjuk, és minőségi munkát végzünk, két évtizedes szakértelemmel. A nyilvános fórumokon a fórumozók egymást riogatják a költöztetési rémtörténeteikkel, na ezt nálunk nem fogja átélni, ez biztos. Olvassák el ügyfeleink visszajelzéseit, véleményét, ezeket valós személyek küldték weboldalunkra, valós költöztetési munkák alapján.

Szolgáltatásunk igénybevételével Ön jelentős időt,  pénzt és bosszúságot takaríthat meg. Ha szeretne költöztetést csomagolással, akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.