Költöztetés IV. ker Újpest

Költöztetés olcsón Budapest IV. kerület Újpest és környékén. Árajánlat kérés ingyenes helyszíni felméréssel. Hívjon bennünket, ha költöztetni szeretne, vagy költöztetést tervez. Az elmúlt tíz évben felerősödött a külföldre költözés gyakorisága, megmozdult a társadalom, hiszen egyre többen mennek ki külföldre rövidebb, hosszabb időre dolgozni, lakni, és ilyenkor mi költöztetjük ki a használati tárgyaikat, bútorokat. Ugyancsak gyakran költöztetünk külföldről haza, hiszen amikor valakinek véget ér a határozott idejű külföldi munkaszerződése, akkor általában szeretik a megszokott használati tárgyaikat, bútorokat, berendezést haza szállítani. 

Költözzön könnyedén egyik helyről a másikra az IV. kerületben is!

Ha költöztető cégeket kell megbízni a munkával, akkor döntő jelentőségű, hogy a cég rendelkezzen megfelelő felszereléssel, tapasztalattal és munkaerővel a feladathoz. A felszerelésbe bele tartozik a megfelelő méretű költöztető teherautó, amelyiken van elég hely a pakoláshoz, korszerűen van kialakítva, hogy rögzíteni lehessen a bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat, vannak benne hevederek, rögzítéshez szükséges eszközök, csúszásgátlók.

A tapasztalat fontossága akkor válik jelentőssé, amikor felmérjük a munkát, előkészítjük a rakodási útvonalat és elkezdünk dolgozni. A tapasztalt rakodók semmilyen helyzetben nem esnek kétségbe, mert tudják, hogy mit kell tenni, és hogy tudjuk levinni azt a bútort amelyik jelen állapotában nem fér ki az ajtón. Természetesen nem árt felkészülni a költöztetésre főleg, ha valakinek még nem volt ilyen tapasztalata, de erre szolgál az ingyenes előzetes felmérés. Mindegy, hogy valakinek az otthonát költöztetjük egyik helyről a másikra, vagy egy irodát kell akár épületen belül átköltöztetni, ugyanolyan gondossággal fogunk bánni a berendezési tárgyakkal és az emberekkel is, hiszen udvarias munkatársaink mindenben segítenek a munka során.

költöztetés iv. kerület

Szolgáltatásaink a IV. kerületben is:

 • Bútorok előkészítése, bútorok szétszerelése, leszerelése, szállításhoz való előkészítése. A szállításhoz ezeket vagy befóliázzuk, vagy körbetekerjük kartonpapírral.
 • Bútorszállítás, bútormozgatás.
 • Rakodás, pakolás, cipekedés.
 • Kiemelten nehéz tárgyak mozgatása, rakodása géppel is. Például nagyméretű, nehéz páncélszekrény ablakon kiemelése, szállítása, új helyre berakása. Nagyméretű Jakuzzik rakodása, szállítása, beemelése a végleges helyére.
 • Épület berendezés, épület gépészet szállítása, berakodása, felemelése, felrakás a beszerelési helyre.
 • Gépek rakodása, szállítása.
 • Üzletek, boltok berendezési tárgyainak a költöztetése, mozgatása, rakodása
 • Csomagolás, dobozolás, zsákokba csomagolás,
 • Könyvek dobozolása, törékeny tárgyak csomagolása,
 • műszaki cikkek szállításra előkészítése, becsomagolása.
 • nehéz tárgyak szállítása, zongora, páncélszekrény, szobor rakodás, szállítás.
 • Takarítás a költöztetés előtt és után.
 • Lomtalanítás. Komplett lomtalanítás is a padlástól a pincéig. Ha szükséges konténer rendelés, konténer megrakodása.
 • Raktári tárgyak szállítása, ki és berakodás. Raktári ki és beszállítás.

 

Aggódik a költözés költsége miatt?

Engedje meg, hogy előre adjunk árajánlatot a költöztetési munkára, használja árajánlatkérő űrlapunkat. Írja bele, hogy mit mikor, honnan és hova kell költöztetni, szállítani, és munkatársaink hamarosan elküldik az árajánlatot. Természetesen minél pontosabban leírja a teendőket, illetve a szállítandó tárgyak méreteit, súlyát, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Ha túl bonyolult lenne leírni, illetve még Ön sincs tisztában a költözés méreteivel, akkor az a legbiztosabb, ha helyszíni felmérést kér. Ilyenkor munkatársunk kimegy a helyszínre és mindent felmérve árajánlatot küldünk, amely így biztosan pontos lesz. Nem kell tehát aggódnia a költségek miatt, hiszen pontos árat tudunk mondani a költöztetésre.

Nagyméretű, teljesen felszerelt teherautóink, illetve tehertaxik segítségével bármilyen költöztetési fuvarozási feladatot el tudunk látni, van rá kapacitásunk.

Ezen felül keményfa padlóalátétet, fóliázást, és egyéb óvintézkedéseket alkalmazunk, hogy korlátozzuk az esetleges károkat a tárgyak szállításakor. Minden tárgyat a felrakodás során megfelelően rögzítünk, hogy ne mozduljon el a szállítás során, illetve ne karcolódjon.

Szakmailag képzett költöztető csapatunk kifogástalan munkaerőből áll, akik megfelelő erővel is rendelkeznek a költöztetéshez szükséges fizikum szükségessége miatt. Semmi sem lehangolóbb, mint ha egy költöztető nem tudja felemelni a bútort, mert nincs ereje a munka elvégzéséhez. Na erre nálunk nem lesz panasz. Megfelelő fizikai erővel és jó kondícióval rendelkezik csapatunk minden tagja. Ha nagyon nehéz tárgyakat kell mozgatni, szállítani, rakodni, akkor összefogunk és együtt oldjuk meg a feladatot, erre jó, hogy sok éve együtt dolgozunk, összeszokott csapatnak könnyebb a feladatokat együttes erővel megoldani.

Biztosítjuk a nyugalmat, hogy tárgyai biztonságban vannak az egész költöztetési folyamat során. Ezenkívül a csapat minden tagja teljes munkaidőben, szakmailag képzett alkalmazott, hogy a lehető legjobb költöztetési élményt nyújthassa Önnek. Biztosítással rendelkezünk, munkatársaink pedig megbízható, korrekt emberek.

Kezdetek és manapság

Két emberrel és egy teherautóval kezdtük 25 éve a munkát, manapság már nagyobb gépeket is el tudunk szállítani, akár darus, épületből kiemeléssel együtt. Az elmúlt években is sok minden változott, egyre nagyobb igény van a minőségi költöztetésre, amikor gondosan bánnak az ügyfelek bútorával és berendezési tárgyaival. Sokszor ez prioritást élvez a nagyon olcsó költöztetéssel szemben, noha cégünk mindig korrekt árakon költöztet sok éve.

Tudjuk, hogy a költöztetés stresszes dolog, de Ön is meg fog nyugodni, ha látja ahogy dolgozunk. Kérem olvassa el ügyfeleink véleményeit az általunk végzett munkákról.

„Nagyon be voltam stresszelve a költöztetés miatt. Aztán eljött a költöztetés napja, és jöttek a fiúk, és mindent olyan természetesen csináltak, olyan könnyedén mozgatták a bútorokat és rakták össze a zsákokat, dobozokat, hogy hamar megnyugodtam. Sokkal rövidebb ideig tartott z egész, mint gondoltam, habár probléma is volt bőven, mivel volt olyan áthidaló elem, amelyik nem fért ki az ajtón, de a srácok megoldották. Nem tört el semmi, és a bútoraim is karcmentesen értek célba, nagyon elégedett voltam a munkával, köszönöm még egyszer!” [Kiss Mariann]

Miért válasszon bennünket ha költöztetni szeretne?

 • Megbízható, leinformálható cég vagyunk, több mint húsz év tapasztalat!
 • Kiváló, tapasztalt és udvarias munkatársaink vannak.
 • Budapest területén 0Ft a kilométerdíj, azaz ingyen szállítunk.
 • Korszerű járműparkkal rendelkezünk.
 • Minden típusú költöztetéshez megvan a megfelelő jármű.
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől.
 • Tehertaxi fuvarozás.
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül.
 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Lakossági olcsó költöztetés.
 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése.
 • Tehertaxi, fuvarozás, áruszállítás.
 • Megrendelésre segítünk a költöztetés utáni takarításban.
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás.
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás.
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk.
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás.

A hagyományos Budapesti IV. kerületi és Pest megyei költöztetési szolgáltatások mellett keményen dolgoztunk a szolgáltatási lehetőségek bővítésén, hogy még több igényt kielégítsünk. Ez magában foglalja a különböző távolsági, országos költözési lehetőségeket, a lomtalanítást, a raktározást és a nagyon rövid, kis fuvarokat is, amelyeket egy tehertaxival is el tudunk végezni.

Bármilyen méretű otthont képesek vagyunk elköltöztetni.

Az ügyfeleket lakásokba, családi házakba, nyugdíjas közösségekbe, kollégiumokba, társasházakba és egyebekbe költöztetjük! Költöztetőinket arra képezzük, hogy megvédjék az Ön holmiját és otthonát - az összes bútordarabot, minden értéktárgyat úgy, mintha a saját családtagjainknak végeznénk a munkát. Csak így lehetnek elégedettek ügyfeleink, és így tudunk olyan munkát végezni, hogy adott esetben újra bennünket válasszanak költöztetőnek.

Akár egy lakást szeretne elköltöztetni, akár egy komplett családi házat, vagy irodaházat ránk számíthat. Kérjük használja árajánlat kérő űrlapunkat, vagy kérjen helyszíni felmérést, Budapesten és környékén ingyenesen.