Tehertaxi

Tehertaxi Budapesten, országosan a hét minden napján. Hívjon ha olcsó tehertaxira van szüksége, akár egy áruházból kell elszállítani a terméket, akár költözni szeretne. Különböző méretű és szállításhoz különböző méretű járművek. Ha csak két fotelt szeretne elszállíttatni, miért fizetne ki egy kamiont? Ismerje meg tehertaxi szolgáltatásunkat.

tehertaxi

Kisméretű dobozos tehertaxival állunk ügyfeleink szolgálatára. Előzetes megrendelés, idő egyeztetés után a megadott időpontban a helyszínre megyünk tehertaxival, és elszállítjuk a megvásárolt árucikkeket illetve tárgyakat. Ha szükséges rakodót is kérhet a tehertaxihoz, így hozzá sem kell érnie a megvásárolt áruhoz, minden mozgatást, rakodást a sofőr és a rakodó munkás végez. Tehertaxi bútorvásárláshoz, nagyobb gépek műszaki cikkek vásárlásához és azonnali elszállításhoz.

Ha csupán néhány bútort szeretne elvitetni, a nagyi komódját, vagy a gyereknek vesz íróasztalt, erre is van lehetőség, biztosítjuk a megfelelő járművet és a sofőrt a munkához. Bevásárláshoz, bútorvásárláshoz, bútorszállításhoz is válasszon bennünket. Hogy miért válassza a tehertaxi szolgáltatást? Mert szolgáltatásunk azonnal a rendelkezésére áll, egyből meg tudja vásárolni a kiszemelt bútort, árucikket, nem kell várni a kiszállításra, nem mást hoznak ki a lakására, hanem pontosan azt, és olyan minőségben ahogyan kiválasztotta. Amellett az sem utolsó szempont, hogy így a vásárlás 1-2-óra alatt megvan, míg ha áruházi kiszállítást kér, az sokszor drágább mint mi, és több mint fél napot kell otthon várni a szállítókra. Mivel rendelkezünk a megfelelő eszközökkel és szaktudással, kérheti a megvásárolt bútorának összeszerelését is. A részletekkel kapcsolatban kérem keresse ügyeletes munkatársunkat a fenti számon, vagy kérjen árajánlatot.