Költöztetés vidékre

Vidékre szeretne egy fuvart? Esetleg vidékről jönne Budapestre? Kedvező áron Budapestről vidékre, vagy vidékről Budapestre szállítjuk rakodással, kíméletes bútormozgatással, csomagolással. 3,5 tonnás jármű esetén jobb árakat adunk, mint a személy taxi tarifák. Bútorszállítás vidékre csomagolással, bútormozgatás, rakodás, szállítás. Ha nincs segítsége akkor segítünk a fuvar előkészítésében, csomagolásban, dobozolásban is. Cégünk évek óta a hazai fuvarozók élvonalát képviseli, elsősorban a megbízható, pontos munkát tartjuk jónak, olcsó árakon dolgozunk. Nem akarunk egy megbízáson meggazdagodni, inkább a folyamatos, kedvező áru, minőségi munkát részesítjük előnyben. 

Nagyon szeretjük a vidéki fuvarokat, Magyarországot felfedezni, minden zegét-zugát megismerni nagy élmény. Általában ilyenkor építő beszélgetések alakulnak ki útközben, megismerhetünk különleges embereket a villanyszerelőtől a sebészig.

A jó szakembernek kicsit pszichológusnak is kell lennie, hiszen aki nem költözik túl gyakran, annak ez egy komoly stressz forrás, önmagában otthont változtatni nem könnyű.

koltoztetes-videkre

 

Elszállítjuk vidékre is kedvező áron, megbízható csapattal, stresszmentesen! Előzetes tervezés, fix költöztető árak, számolható kiadások. Mi tisztában vagyunk vele, próbálunk ebben a helyzetben kiszámítható, minőségi munkával segíteni a feladat gyors, pontos elvégzésében. Sokszor kapjuk visszajelzésként, hogy "Uhh rosszabbra számítottam", "Azt hittem tovább fog tartani" stb. A piac szállítás szinten is nagyon telített, sorra alakulnak, illetve szűnnek meg a cégek. Mi szeretnénk sokáig üde színfolt maradni a hazai fuvaorzó palettán, nem úgy, hogy a konkurenciáról rosszat, magunkról pedig csupa jót mondunk, hanem úgy, hogy humánusan, tisztességes munkával szerzünk új megbízásokat és barátokat, akik utána tovább ajánlanak bennünket.

Milyen feladatokban számíthatnak ránk a vidéki költöztetések során?

 • Bútorszállítás, bútormozgatás.
 • Csomagolás, dobozolás, zsákokba rakodás (elsősorban ruhanemű, lakástextil, rongyok stb.)
 • Könyvek dobozolása, törékeny tárgyak csomagolása,
 • műszaki cikkek szállításra előkészítése, becsomagolása.
 • Bútorok előkészítése, bútorok szétszerelése, leszerelése, szállításhoz való előkészítése. A szállításhoz ezeket vagy befóliázzuk, vagy körbetekerjük kartonpapírral.
 • Rakodás, pakolás, cipekedés.
 • nehéz tárgyak szállítása, zongora, páncélszekrény, szobor rakodás, szállítás.
 • Kiemelten nehéz tárgyak mozgatása, rakodása géppel is. Például nagyméretű, nehéz páncélszekrény ablakon kiemelése, szállítása, új helyre berakása. Nagyméretű Jakuzzik rakodása, szállítása, beemelése a végleges helyére.
 • Épület berendezés, épület gépészet szállítása, berakodása, felemelése, felrakás a beszerelési helyre.
 • Gépek rakodása, szállítása.
 • Üzletek, boltok berendezési tárgyainak a költöztetése, mozgatása, rakodása.
 • Takarítás a költöztetés előtt és után.
 • Lomtalanítás. Komplett lomtalanítás is a padlástól a pincéig. Ha szükséges konténer rendelés, konténer megrakodása.
 • Raktári tárgyak szállítása, ki és berakodás. Raktári ki és beszállítás.

A vidéki költöztetésre is kérhető ingyenes előzetes felmérés, Budapesten és 20km körzetén belül ingyenesen, ezen kívül pedig megállapodás szerint.

Költöztetés vidékre magánszemélyeknek

Akár lakásból szeretne költözni, akár családi házból, számíthat ránk. Célszerű a költözés tervezett időpontja előtt felvenni végünkkel a kapcsolatot, hogy szabad kapacitást tudjuk biztosítani a kívánt időpontban. Tervezze meg, mikor, honnan hova szeretne költözni, és mit kell rakodni szállítani, illetve miben tudunk még segíteni. Ha ez megvan akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy jó árat tudjunk adni az elvégzendő munkára.

Cégek költöztetése vidékre.

Céges költöztetést is vállalunk vidékre. Akár irodát szeretne költöztetni, bútorokkal, berendezési tárgyakkal, műszaki berendezésekkel, vállaljuk a rakodást szállítás. Akkor is fordulhat hozzánk, ha vidéki cégének a belső költöztetését kell bonyolítani házon belül. Ha például irodákat kell másik épületbe vagy másik szintre költöztetni, vegyék fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

Könyvtárak, boltok költöztetése, üzlet berendezés mozgatása, rakodása, szállítása.

Vállaljuk továbbá műhelyek, gyáregységek költöztetését vidékre, vagy vidékről. Komplett költöztetést gépekkel, emelőeszközökkel, daruval. Műhelyét szeretné átköltöztetni? Hívjon bennünket! Gépek, szerszámok, szerszámtárolók becsomagolása, szállítása, rakodása mozgatása szakszerűen.

Bármilyen kérdés esetén várjuk hívásukat munkaidőben a fent látható telefonszámon. Ha kérdés van tegyék fel telefonon, ha árat szeretnének kérni, akkor kérjenek ingyenes előzetes felmérést a munkára, hogy pontos árat tudjunk adni.