Zongoraszállítás

Zongoraszállítás Budapesten. Páncélszekrény, jacuzzi, nehéz tárgyak szállítása, mozgatása Budapesten és országosan kedvező áron. Hívjon ha nagy méretű hangszert vagy egyéb bútort, berendezési tárgyat kell mozgatni, szállítani. Nagy gyakorlattal szállítunk, mozgatunk zongorát, hangverseny zongorát. Akár panel házból kell a hangszert elszállítani, akár hagyományos épületből, megoldjuk a mozgatást, szállítást. Ha nem lehet a hangszert a hagyományos módszerekkel mozgatni, akkor gépeket tudunk biztosítani a földszintre történő biztonságos leengedéshez. Nagyon nehéz tárgyak, gépek mozgatása és szállítása is megoldott, hívjon bennünket!

zongoraszallitas

A 150kg feletti tárgyak szállítása ( zongora, nagyméretű akvárium, nagyméretű tömör fa szekrény, páncélszekrény ) nagy gondosságot igényel. Fontos megtervezni a mozgatás szállítás útvonalát, lemérni a nyílászárókat, ha probléma merül fel mert esetleg nem fér ki a zongora vagy nehéz tárgy, akkor ki kell találni a probléma megoldását. Le tudjuk vinni kézben a házon belül, vagy ha nem fér el, akkor kézzel kell leengedni? Le lehet-e engedni a házfal mellett, nem ütközik bele semmilyen kiálló tárgyba? A szállító eszközökbe is befér (lift) vagy kézben kell a földszintig levinni? Sok körülményt illetve szempontot kell ilyenkor felmérni. Mivel minden ilyen jellegű munka más jellegű, ezért ezekre egyedileg adunk árat. De ne aggódjon, lehet hogy az adott probléma egyszerűbben megoldható mint gondolná, ezért a munkára adott árajánlat sem lesz vészes. Ha szükséges meg tudjuk oldani a páncélszekrény vagy

zongoraszallitas

Általában nagyon méretes tárgyaknál mindenképp szükséges az előzetes felmérés. Ilyen tárgyak például a jacuzzi is, amelyik méreteinél fogva sokkal nehezebben mozgatható mint más berendezési tárgy. Egy széles és méretes, nehéz jacuzzi mozgatását meg kell tervezni, nem olyan mint egy vékony szekrény, hogy felemelem és beviszem. Ugyan ilyen előzetes tervezést kívánnak a kondigépek, amelyeket szintén másképpen kell mozgatni mint a hagyományos berendezési tárgyakat, amelyeket eleve lakásokba terveztek. Egy tümür fém kondigép akár több száz kiló is lehet ezért a mozgatása rakodása is több ember összehagolt, együttes munkája. Mi évek óta dolgozunk együtt, akár több rakodóval is, ezért az ilyen jellegű rakodás mozgatás számunkra természetes, nem okoz nehézséget. Akár cégek irodaházaiban kell nehéz bútorokat, gépeket ki és berakodni, akár magánszemélyeknek kell az egyedi, nagy és nehéz tárgyakat rakodni, ránk számíthat!

Keressen bennünket a fenti telefonon, és kérjen árajánlatot, mindenben szívesen segítünk.