Költözködés

Költözködés Olcsón Budapesten és Pest megyében? Hívon bennünket a fenti számon. Ha költöztetni szeretne megbízható céggel, gyakorlott költöztetőkkel akkor válasszon bennünket. Nagy gyakorlat, 100% garancia. Sok ezer költöztetésen vagyonk túl, megbízóink legnagyobb megelégedésére. Általában először a legtöbben alig várják, hogy túl legyenek a költözködésen. Milyen nehézségekre készüljük fel?

koltozkodes

Túlbecsült méretek.

Nem fér ki a kanapé az ajtón. Le lehet szerelni az ajtót? Sok bútort úgy viszünk be a lakásba, hogy lapra vannak szerelve, és vagy mi vagy ha egyedileg csináltatott bútor akkor az asztalos viszi be és szereli össze a lakásban. Lehet, hogy a lapraszerelt bútor befért, de a már összeszerelt bútor nem fog kiférni.. Le lehet csavarozni a kanapé lábait? Végső esetben le lehet engedni kívül a bútort? Kell valamilyen emelőgép, csörlőd, daru stb. Ezek fontos kérdések célszerű előre felkészülni rá.

Mi lesz a kiürített tárolóhelységgel?

Ki kell-e takarítani, hogyan lesz bezárva, stb. Ne feledkezzünk el gondoskodni arról a helységről ahonnan elköltözünk. Mi lesz az állatokkal, kutya, macska stb. Nem veszélyezteti a kutya a költöztető testi épségét? Gondoskodjunk a költöztetés alatt és után a háziállatokról is.

Elvisszük a beépített bútorokat is?

Semmi gond. Viszont célszerű meggyőződni róla, hogy hogyan tudjuk a beépített bútor szét és leszerelni, kell-e szakember a beépített konyhagépek kiszereléséhez, vízszerelő, villanyszerelő stb. Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor az utolsó nap derül ki, hogy szakember nélkül nem tudunk szétszerelni egy beépített eszközt, vagy nem tudjuk kikötni a mosógépet, szárítógépet.

Milyen állapotban van a helység ahova költözünk?

Ki van-e takarítva, le lehet szerelni a nyílászárókat, beférnek-e a használati tárgyak, bútorok az ajtón, lépcsőfordulón? Van áram, működik a lift, meg lehet állni  teherautóval a ház előtt? Van kulcs a főbejárathoz, vagy valaki segít a beengedésnél?

Mi történik, ha a költöztetés közepén elered az eső?

Jól vannak a használati tárgyak becsomagolva? Készítettünk leltárt a becsomagolt tárgyakról, hogy a költöztetés után tudjuk ellenőrizni, hogy minden megvan-e?

Ezek fontos kérdések, amelyekre fel lehet készülni, hogy a munka során már ne okozzanak  kellemetlen perceket. A jó tervezés már fél siker. Szívesen segítünk a tervezésben is, hogy Önnek jó emlékei maradjanak a Költözködés Napjáról, amikor új otthonába megérkezik.