Költöztetés külföldre

Ha külföldre szeretne költözni, vagy külföldről Magyarországra, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk. Olcsó költöztetés külföldre, nagy gyakorlattal, megbízható céggel. Az elmúlt több mint húsz év alatt több ezer külföldi fuvart bonyolítottunk le teljeskörű bútormozgatással, csomagolással, zsákolással, dobozolással, megrendelőink, ügyfeleink teljes megelégedésére. Elsősorban az Uniós országokba szállítunk, de kívánságra bárhonnan bárhova elvisszük, ahova teherautóval el lehet menni. 

Minden külföldi fuvarozási munka előtt ingyenes felmérést végzünk, mi, honnan, hova és mikor kell szállítani, csomagolni, berakodni, kirakodni. A munka felmérése után árajánlatot adunk. A megfelelő tervezéssel sok bosszúságtól kímélheti meg magát mindenki, és így pontos árajánlatot tudunk adni. Azért is megéri időben megtervezni a külföldi költözést, mert így biztosan a kívánt időpontban tudjuk elvégezni a kért munkát, elég sokan foglalnak előre időpontot. Előzetes útvonal tervezés, pontos árajánlat, segítünk a tudnivalókban, és felkészülni az útra. Gyakran szállítunk nem uniós országokban is, kérjék előzetes árajánlatunkat.

koltoztetes-kulfoldre

Szolgáltatásink külföldre költözésnél:

  • Fuvarozás Romániába, bútorszállítással, ki és berakodással.
  • Fuvarozás Németországba, vagy Németországból Magyarországra garanciával.
  • Fuvarozás Ausztriába, akár munkavállalás miatt kell költöznie, akár családi vagy egyéb okból. Mindenben szívesen segítünk az előkészítéstől kezdve az útvonaltervig.
  • Fuvarozás Franciaországba, Svájcba, ismert útvonalon. Sokszor szállítunk magánszemélyeket, illetve cégek berendezési tárgyait külföldre ezekben az országokban.
  • Költöztetés Angliába, vagy Angliából haza Magyarországra akár csomagolással is, ha szükséges segítünk a csomagolásban, dobozolásban is.

 

Cégeknek a külföldre fuvarozását is bonyolítottuk, nem ritka, hogy több irodát vittünk, rakodtunk át egyszerre a szomszédos országokba. Az irodák fuvarozását általában az előkészítés előzi meg amikor becsomagoljuk az iratokat, dokumentumokat, összerakjuk az iroda felszerelést és minden úgy csomagolunk el, hogy kirakodásnál is egyértelmű legyen, mit hol találunk. A bútorokat és berendezési tárgyakat szintén csomagolni kell, hogy ne sérüljenek meg a szállító járművön. Bútorokat általában elég betekerni fóliával, vagy kartonpapírral, ezután már biztonságosan szállíthatók, mozgathatók. A szállító járművön az olcsó ár miatt érdemes alaposan kihasználni a rendelkezésre álló helyet, a bútorokat összeforgatni, és a fennmaradó helyeket dobozokkal, zsákokkal kitölteni. Így sok minden elfér a szállító járművön, és lehet, hogy két autó helyett egy elég lesz. Munkatársaink már nagy gyakorlattal meg tudják becsülni, hogy menyi bútorhoz, könyvhöz, berendezési tárgyhoz mekkora rakodási helyre van szükség. Az évek alatt megszerzett tapasztalatainkkal segítünk Önöknek a költöztetés előkészítésében és lebonyolításában.

A szállító jármű berakodása azért is fontos feladat amelyik gyakorlást igényel, mert ügyelni kell arra, hogy a berendezési tárgyak menet közben sem okozzanak kárt egymásban, ne sérüljön, karcolódjon a bútor, ne törjenek össze a tükrök, üvegek, műszaki cikkek. Általában ezért a berakodást a legnagyobb tapasztalattal rendelkező munkatársunk vezeti és ellenőrzi, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

Ha szükséges a csomagolóanyagokat dobozokat, fóliát, kartonpapírt beszerezzük és a helyszíre szállítjuk.

Ha mi végezzük a költöztetés előkészítését is, akkor célzottan úgy rakjuk össze a bútorokat és berendezési tárgyakat is, hogy a berakodási sorrendet már az épületben figyelembe vesszük. Sokkal könnyebb úgy berakodni, hogy a lakásban az ajtóhoz közelebb rakjuk azokat a dolgokat amelyek a jármű elejébe rakunk le, és amit a végébe szánunk az lesz legutoljára berakodva. Ezáltal könnyebben és gyorsabban tudunk haladni a munkával.

A költözés egy nagyon személyes dolog, hiszen az ember mindennapos használati tárgyait bízza rá olyanokra akiket igazából nem is ismer. A személyes használati tárgyakhoz általában kötődünk, mindhez fűz valamilyen emlék, ezért minden tárgyra kiemelte vigyázunk, hogy semmi ne sérüljön meg, és úgy tudjuk lerakodni a járműről mint ahogy beraktuk. Munkatársaink válogatott megbízható, becsületes emberek akikkel szívesen dolgozunk együtt, és megbízunk bennük és egymásban. Ezért Önnek sem kell aggódnia a költözés során.

A szállító járművön áruszállítási biztosítás van, tehát ügyfeleinket nem érheti kár a szállítás, a ki és berakodás során. Cégünk 100% garanciát vállal mindenre. Ügyfeleink jó visszajelzései adnak lendületet az újabb jól elvégzett munkához. Tudjuk, hogy a jó ajánlás sok újabb ügyfelet hoz, ezért mindig úgy dolgozunk, hogy bárki jó szívvel ajánlhassa a munkánkat.

A külföldi fuvarok, legfontosabb eleme a megfelelő méretű jármű kiválasztása. Rendelkezzen jól kihasználható belső térrel, alacsony fogyasztással, korszerű műszaki állapottal, megbízható jármű legyen, nem utolsó sorban kényelmesen lehessen hosszabb távon is utazni benne. Ha szeretne külföldre költözni, vagy külföldről szeretne hazaköltözni akkor tudunk ebben segíteni Önnek. Alacsony fogyasztású korszerű járműparkunkból kiválasztjuk a legmegfelelőbb gépjárművet, amelyikkel a legjobb ár/érték arányban tud költözni.

A külföldi utak tervezésénél szempont és fontos tényező az autópálya díjak kalkulációja, illetve a segítők utaztatása is, olyan árajánlatot adunk, amelyik mindent tartalmaz, tehát nem menet közben fog kiderülni, hogy mi mennyibe kerül.

Szakszerű és megbízható szolgáltatást nyújtunk több évtizedes tapasztalattal. A munka felméréséhez, az árajánlat elkészítéséhez munkatársaink állnak rendelkezésére, hívjon bennünket.