Költöztetés Budapest

Fuvarozás bútormozgatás, tehertaxi Budapesten olcsón, országosan még olcsóbban! Hívjon bennünket ha teljeskörű szállítást, bútormozgatást szeretne idegeskedés nélkül, megbízható nagymúltú cég segítségével. Fuvarozás bútor mozgatással, rakodással. Bútort szállítunk, nehéz tárgyakat, zongora, szoborszállítást is vállalunk. Az elégedett ügyfélnél nincs jobb ajánlólevél, mi ezzel tisztában vagyunk, ezért úgy dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Kérem böngéssze át honlapunkat, hogy minden felmerülő kérdésére választ kaphasson.

rakodas

Miért válasszon bennünket ?

 • Megbízható, leinformálható cég vagyunk, több mint húsz év fuvarozási tapasztalat!
 • Kiváló, tapasztalt és udvarias munkatársaink vannak.
 • Budapest területén 0Ft a kilométerdíj, azaz ingyen szállítunk.
 • Korszerű járműparkkal rendelkezünk.
 • Minden típusú munkához megvan a megfelelő jármű.
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől.
 • Tehertaxi fuvarozás.
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül.
 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Lakossági olcsó fuvarozás.
 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése.
 • Tehertaxi, fuvarozás, áruszállítás.
 • Megrendelésre segítünk a ki berakodás utáni takarításban.
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás.
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás.
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk.
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás.

Cégünk sok éve van jelen a hazai szolgáltatók között. Irodák és cégek átszállításával kezdtük, majd a lakossági igények erősödésével kibővítettük portfóliónkat magánszemélyek fuvarozásával áruszállítással, és tehertaxi szolgáltatással is. Nagyon alacsony árakon dolgozunk, Budapesten ingyenesen szállítunk, de ha vidékre kell a fuvar, ott is olcsóbbak vagyunk mintha személyautóval menne. Tudjuk és tapasztaljuk, hogy a rakodás, fuvarozás nagyon bizalmi munka, sokszor egy élet javait bízzák ránk, mi ennek megfelelően óvatosan és gondosan bánunk a ránk bízott értékekkel.

nehez-targy-rakodas

Költöztetés Budapest magánszemélyek és cégek részére. Nagy gyakorlattal fuvarozunk magánszemélyeket, családokat Budapesten akár panelházból kell rakodni, akár családi házból. Gyorsan és precízen dolgozunk, úgy, hogy a tempó nem megy a minőség rovására. Kiemelten vigyázunk ügyfeleink használati tárgyainak épségére, nem kell félteniük sem a műszaki cikkeket, sem a porcelánokat, illetve más törékeny és kényes tárgyat. Mindent úgy készítünk elő, úgy csomagolunk be illetve úgy rögzítünk a teherautón, hogy semmi ne sérüljön meg, és biztonságosan tudjuk elszállítani és kirakodni a berendezési tárgyakat. A járműveinken áruszállítási biztosítás is van de szerencsére még sohasem volt rá szükség.

Ha költözni szeretne de nincs tapasztalata, esetleg segítsége sem az előkészítéshez sem a lebonyolításhoz akkor kérjen előzetes felmérést, és pontos árajánlatot. Segítünk a költöztetés előkészítésében is, összecsomagolásban, akár dobozolás, fóliázás, zsákolásról van szó. Gyorsan és hatékonyan tudunk csomagolni, és így a költözés is könnyebb, hiszen amit becsomagolunk azt egyből be tudjuk rakodni a költöztető járműbe is. Egy háztartás komplett előkészítése a költöztetésre akár két napot is igénybe vehet, ez persze függ a ház méreteitől illetve a bútorok, berendezési tárgyak mennyiségétől is, tehát megfelelő mennyiségű idő kell, hogy minden szakszerűen be legyen csomagolva és előkészítve a szállításhoz.

Ha szükséges, a berakodás után ki is takarítunk, ez is megállapodás kérdése. Kedvező árainkat ügyfeleink igényeihez tudjuk szabni, így bárki megengedheti magának velünk költözést. Ha kérdése van, vagy időpontot egyeztetne hívjon bennünket  a fenti telefonszámon.

Költöztetés cégeknek, irodáknak.

Költöztetünk cégeket, irodákat, de akár komplett gyárat is ha megkérnek rá. Épületen belüli költöztetési munkákat is végzünk, vagy irodaházak átköltöztetését más telephelyre. Ha szükséges akkor szállítás nélküli épületen belüli átköltözésben is tudunk segíteni. Igénybe vehetik szolgáltatásainkat ha csak egyik irodából kell a berendezést átköltöztetni másik helységbe, de szállítást nem kérnek. Rakodunk, mozgatunk nehéz dolgokat is, például gépeket, nehéz páncélszekrényt, szobrot, belsőépítészeti tárgyakat. Bútormozgatás, bútor átköltöztetés is másik helységbe épületen belül is. Minden rakodást, emelést, cipelést igénylő fizikai munkához hívhatnak bennünket, szívesen jövünk.

nehez-targy-rakodas-2

Akkor is hívhatnak bennünket, ha csomagolással kell az átköltöztetést végrehajtani, könyveket, dossziékat, céges mappákat kell be és kicsomagolni, illetve átszállítani, rakodni. Megbízható, udvarias, tiszta munkatársakkal dolgozunk.

Ha van már elképzelés a költöztetési feladatokról akkor hívhatnak bennünket és egyeztetünk időpontot, vagy megtervezzük a költöztetés menetét a csomagolástól a kirakodásig, a bútorok, berendezési tárgyak helyére rakásáig. Természetesen hívhatnak bennünket akkor is, ha szállító járműre van szükség de a rakodást meg tudják oldani. Sok éve tapasztalatainkat ingyen rendelkezésre bocsátjuk, ha Önnek még nincs tapasztalata a költöztetésben segítünk a-z-ig mindenben, igény szerint.

Csomagoló anyagokat, költöztető dobozokat, kartondobozt, zsákokat tudunk biztosítani, és a helyszínre szállítani. Ha különleges és nehéz feladat megoldására van szükség, például daruval kell valamilyen tárgyat az ablakon keresztül kivenni, és átszállítani akkor is hívhatnak. Az ilyen és hasonló munkákat is szép számmal végezzük, a hangversenyzongora vagy nehéz és terjedelmes jakuzzi szállítást is. Számunkra nincs lehetetlen, mindenre megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Kérem olvassa el kedves Ügyfeleink visszajelzéseit, és nyugodjon meg, hogy amit ránk bíz az jó kezekben lesz. Várjuk hívását.