Költöztetés VIII. kerület

Fuvarozás, bútorszállítás a VIII. kerület Józsefvárosban is. Árajánlat kérés ingyenes helyszíni felméréssel. Hívjon bennünket, ha költözni szeretne. Ha túl bonyolult lenne leírni, illetve még Ön sincs tisztában a berendezés méreteivel, akkor az a legbiztosabb, ha helyszíni felmérést kér. Ilyenkor munkatársunk kimegy a helyszínre és mindent felmérve árajánlatot küldünk, amely így biztosan pontos lesz. Nem kell tehát aggódnia a költségek miatt, hiszen pontos árat tudunk mondani a munkára. Engedje meg, hogy előre adjunk árajánlatot a rakodásra, szállításra, hívjon telefonon. Ha üzenetet ír, írja bele, hogy mit mikor, honnan és hova kell  szállítani, rakodni és munkatársaink hamarosan elküldik az árajánlatot. Természetesen minél pontosabban leírja a teendőket, illetve a szállítandó tárgyak méreteit, súlyát, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Szolgáltatások széles választékát kínáljuk a bútorszállítástól, csomagolástól a lomtalanításig, amelyek biztosan megfelelnek mindenki igényének, olyan szintű professzionalizmust kínálva, amely páratlan a költöztetőiparban, több mint 25 éves tapasztalattal kínáljuk mindezt.  Ez a munka nagyon nehéz, ha egyedül csinálja. Stressz, idegeskedés, eltűnt dolgok, összekarcolt, összetört bútor, kimerültség. Mindenkinek ilyen gondolatok vannak a fejében, ha költözésről beszél. Azonban mi levesszük a terhet ügyfeleink válláról. Ön csak felügyeli a munkát, a nehezét mi elvégezzük, akár a bútorokat kell szétszedni, akár szekrénysorokat

Olcsó, mindenki által megfizethető árak

Két emberrel és egy teherautóval kezdtük 25 éve a munkát, manapság már nagyobb gépeket is el tudunk szállítani, akár darus, épületből kiemeléssel együtt. Az elmúlt években is sok minden változott, egyre nagyobb igény van a minőségi munkára, amikor gondosan bánnak az ügyfelek bútorával és berendezési tárgyaival. Sokszor ez prioritást élvez a nagyon olcsó árakkal szemben, noha cégünk mindig korrekt árakon költöztet sok éve.

Gyakran költöztetünk külföldről haza, hiszen amikor valakinek véget ér a határozott idejű külföldi munkaszerződése, akkor általában szeretik a megszokott használati tárgyaikat, bútorokat, berendezést haza szállítani.

Költöztetés VIII. kerület

Szolgáltatásaink Bútorok előkészítése, bútorok szétszerelése, leszerelése, szállításhoz való előkészítése. A szállításhoz ezeket befóliázzuk, körbetekerjük kartonpapírral.

 • Üzletek, boltok berendezési tárgyainak a költöztetése, mozgatása, rakodása
 • Épület berendezés, épület gépészet szállítása, berakodása, felemelése, felrakás a beszerelési helyre.
 • Gépek rakodása, szállítása vii. kerület Erzsébetvárosban is.
 • Bútorszállítás, bútormozgatás.
 • Lomtalanítás. Komplett lomtalanítás is a padlástól a pincéig. Ha szükséges konténer rendelés, konténer megrakodása.
 • Nehéz tárgyak szállítása, zongora, páncélszekrény, szobor rakodás, szállítás.
 • Rakodás, pakolás, cipekedés.
 • Csomagolás, dobozolás, zsákokba csomagolás,
 • Takarítás a költöztetés előtt és után.
 • Kiemelten nehéz tárgyak mozgatása, rakodása géppel is.
 • Páncélszekrény ablakon kiemelése, szállítása, új helyre berakása.
 • Nagyméretű Jakuzzik rakodása, szállítása, berakodása.
 • Műszaki cikkek szállításra előkészítése, becsomagolása.
 • Raktári tárgyak szállítása, ki és berakodás. Raktári ki és beszállítás.
 • Könyvek dobozolása, törékeny tárgyak csomagolása,

Költöztessen tapasztalt, megbízható céggel a 8. kerületben is.

Ha költöztető cégeket kell megbízni a munkával, akkor döntő jelentőségű, hogy a cég rendelkezzen megfelelő felszereléssel, tapasztalattal és munkaerővel a feladathoz. A felszerelésbe bele tartozik a megfelelő méretű költöztető teherautó, amelyiken van elég hely a pakoláshoz, korszerűen van kialakítva, hogy rögzíteni lehessen a bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat, vannak benne hevederek, rögzítéshez szükséges eszközök, csúszásgátlók. A tapasztalat fontossága akkor válik jelentőssé, amikor felmérjük a munkát, előkészítjük a rakodási útvonalat és elkezdünk dolgozni. A tapasztalt rakodók semmilyen helyzetben nem esnek kétségbe, mert tudják, hogy mit kell tenni, és hogy tudjuk levinni azt a bútort amelyik jelen állapotában nem fér ki az ajtón. Természetesen nem árt felkészülni a költöztetésre főleg, ha valakinek még nem volt ilyen tapasztalata, de erre szolgál az ingyenes előzetes felmérés. Mindegy, hogy valakinek az otthonát költöztetjük egyik helyről a másikra, vagy egy irodát kell akár épületen belül átköltöztetni, ugyanolyan gondossággal fogunk bánni a berendezési tárgyakkal és az emberekkel is, hiszen udvarias munkatársaink mindenben segítenek a munka során.

Költöztetés VIII. kerület Józsfevárosban nagyméretű, teljesen felszerelt teherautóink, illetve tehertaxik segítségével. Bármilyen költöztetési fuvarozási feladatot el tudunk látni, van rá kapacitásunk .

Ezen felül keményfa padlóalátétet, fóliázást, és egyéb óvintézkedéseket alkalmazunk, hogy korlátozzuk az esetleges károkat a tárgyak szállításakor. Minden tárgyat a felrakodás során megfelelően rögzítünk, hogy ne mozduljon el a szállítás során, illetve ne karcolódjon.

Szakmailag képzett költöztető csapatunk kifogástalan munkaerőből áll, akik megfelelő erővel is rendelkeznek a költöztetéshez szükséges fizikum szükségessége miatt. Semmi sem lehangolóbb, mint ha egy költöztető nem tudja felemelni a bútort, mert nincs ereje a munka elvégzéséhez. Na erre nálunk nem lesz panasz. Megfelelő fizikai erővel és jó kondícióval rendelkezik csapatunk minden tagja. Ha nagyon nehéz tárgyakat kell mozgatni, szállítani, rakodni, akkor összefogunk és együtt oldjuk meg a feladatot, erre jó, hogy sok éve együtt dolgozunk, összeszokott csapatnak könnyebb a feladatokat együttes erővel megoldani.

Biztosítjuk a nyugalmat, hogy tárgyai biztonságban vannak az egész költöztetési folyamat során. Ezenkívül a csapat minden tagja teljes munkaidőben, szakmailag képzett alkalmazott, hogy a lehető legjobb költöztetési élményt nyújthassa Önnek. Biztosítással rendelkezünk, munkatársaink pedig megbízható, korrekt emberek.

Tudjuk, hogy a költöztetés stresszes dolog a VIII kerületben is, de Ön meg fog nyugodni, ha látja ahogy dolgozunk. Kérem olvassa el ügyfeleink véleményeit az általunk végzett munkákról.

„Nagyon be voltam stresszelve a költöztetés miatt. Aztán eljött a költöztetés napja, és jöttek a fiúk, és mindent olyan természetesen csináltak, olyan könnyedén mozgatták a bútorokat és rakták össze a zsákokat, dobozokat, hogy hamar megnyugodtam. Sokkal rövidebb ideig tartott z egész, mint gondoltam. [Kiss Mariann]”

Miért mi?

 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése.
 • Budapest területén 0Ft a kilométerdíj, azaz ingyen szállítunk.
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől.
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás.
 • Megrendelésre segítünk a költöztetés utáni takarításban.
 • Megbízható, leinformálható cég vagyunk, több mint húsz év tapasztalat!
 • Tehertaxi, fuvarozás, áruszállítás.
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás.
 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Korszerű járműparkkal rendelkezünk.
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül.
 • Minden típusú költöztetéshez megvan a megfelelő jármű.
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk
 • Kiváló, tapasztalt és udvarias munkatársaink vannak.
 • Tehertaxi fuvarozás.
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás.
 • Lakossági olcsó költöztetés.

A hagyományos Budapesti vii. kerületi és Pest megyei költöztetési szolgáltatások mellett keményen dolgoztunk a szolgáltatási lehetőségek bővítésén, hogy még több igényt kielégítsünk. Ez magában foglalja a különböző távolsági, országos költözési lehetőségeket, a lomtalanítást, a raktározást és a nagyon rövid, kis fuvarokat is, amelyeket egy tehertaxival is el tudunk végezni.

Bármilyen méretű otthont képesek vagyunk elköltöztetni.

Az ügyfeleket lakásokba, családi házakba, nyugdíjas közösségekbe, kollégiumokba, társasházakba és egyebekbe költöztetjük! Költöztetőinket arra képezzük, hogy megvédjék az Ön holmiját és otthonát - az összes bútordarabot, minden értéktárgyat úgy, mintha a saját családtagjainknak végeznénk a munkát. Csak így lehetnek elégedettek ügyfeleink, és így tudunk olyan munkát végezni, hogy adott esetben újra bennünket válasszanak költöztetőnek.

Akár egy lakást szeretne elköltöztetni, akár egy komplett családi házat, vagy irodaházat ránk számíthat hívjon telefonon, vagy kérjen árajánlatot!