Költöztetés IX. kerület

Csomagolás, bútorszállítás költöztetés a 9. kerület Ferencváros területén, bútormozgatás hétvégén is. Nem tudja mennyibe fog kerülni a fuvarozás? Kérjen árajánlatot telefonon a fenti telefonszámra kattintva. Munkatársainkkal évek óta korrekt munkavégzés és olcsó árazás mellett végzünk tisztességes munkát. Tudjuk, hogy sok az ügyeskedő ebben a szakmában is, de mi nem szeretnénk ebben részt venni. Nálunk az fog történni, amit előre megbeszélünk, olcsón és gyorsan költöztetünk a magántulajdon maximális tiszteletben tartása mellett.

Lakossági fuvarozás, bútormozgatás

Ügyfeleinknek több mint 20 éve végzünk bútormozgatás csomagolással, fuvarozást berendezési tárgyak szállítását. Az elégedettség számunkra fontos dolog, hiszen úgy fognak bennünket ajánlani a következő munkára, ezért a megbízhatóság és a pontos munka alapelv nálunk. A speciális feladatok sem riasztanak meg bennünket, a nehéz tárgyak emelése, mozgatása, páncélszekrény, zongoraszállítás, vagy gépek emelése, gépek mozgatása is mindennapos tevékenység. A különböző gépeket ráadásul nem is mindig lehet egyszerűen felemelni, sokszor emelőszerkezet, vagy akár darura is szükség lehet, természetesen ez sem probléma, megoldjuk. Bármilyen elsőre megoldhatatlannak tűnő problémával is kereshetnek bennünket és megtaláljuk a megoldást.

Bármilyen méretű otthont képesek vagyunk elköltöztetni.

Az ügyfeleket lakásokba, családi házakba, nyugdíjas közösségekbe, kollégiumokba, társasházakba és egyebekbe költöztetjük! Munkatársainkat arra képezzük, hogy megvédjék az Ön holmiját és otthonát - az összes bútordarabot, minden értéktárgyat úgy, mintha a saját családtagjainknak végeznénk a munkát. Csak így lehetnek elégedettek ügyfeleink, és így tudunk olyan munkát végezni, hogy adott esetben újra bennünket válasszanak.

Költöztetés IX. kerület

 

Költözés IX. kerület: A legfontosabb tudnivalók és tanácsok

A költözés mindig kihívást jelent, függetlenül attól, hogy városi vagy vidéki környezetbe teszed át a lakhelyed. Ha te is a Költöztetés IX. kerület felé veszed az irányt, érdemes tájékozódnod az adott területtel kapcsolatban, hogy simán és gördülékenyen megtörténhessen az átköltözés. Az alábbiakban áttekintünk néhány fontos tudnivalót és tanácsot a költözéssel kapcsolatban, amelyek segíthetnek ebben a folyamatban.

A IX. kerület bemutatása

Az IX. kerület Budapest egyik fontos része, amelyet Ferencvárosnak is neveznek. Az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, és ma már egyik legélénkebb és legváltozatosabb kerületének számít. Gazdag történelmi hátterével és számos kulturális látnivalójával vonzza a látogatókat és az új lakosokat.

Ingatlanpiac

Az IX. kerületben széles választékban találhatsz ingatlanokat a költözéshez. A kerület központjában található lakások és házak gyakran drágábbak lehetnek, míg a külsőbb területeken található ingatlanok általában kedvezőbb áron vásárolhatók meg vagy bérelhetők. Érdemes alaposan átgondolnod az igényeidet és a lehetőségeket, mielőtt döntést hozol.

Közlekedés

A IX. kerület kiváló közlekedési lehetőségeket kínál. A tömegközlekedési hálózat könnyen elérhető, és könnyen lehet közlekedni a város más részeihez. Buszok, villamosok és metróállomások állnak rendelkezésre, így könnyedén felfedezheted a környéket és Budapest más területeit.

Infrastruktúra

A kerület számos olyan infrastrukturális létesítménnyel rendelkezik, amelyek megkönnyítik az itt való életet. Vásárlási lehetőségek, éttermek, kávézók, egészségügyi intézmények és oktatási intézmények is megtalálhatók a közelben. Ne felejtsd el feltérképezni a környéket, hogy megtaláld azokat a helyeket, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek.

Költöztetési szolgáltatások

Ha a IX. kerületbe költözöl, érdemes fontolóra venni a költöztetési szolgáltatások igénybevételét. Professzionális költöztető cégek segíthetnek a bútorok szállításában és a költözési folyamat lebonyolításában. Képzett szakemberekkel való együttműködés segít abban, hogy a költözés gördülékeny és stresszmentes legyen.

Tervezz előre

A költözés előtt érdemes időt szánnod a tervezésre és a felkészülésre. Készíts egy részletes tervet a költözési folyamatról, jelöld ki a fontos határidőket, és szervezd meg a szükséges erőforrásokat. Ha előre gondolkodsz és alaposan felkészülsz, akkor kevesebb stressz ér majd a költözés során.

A költözés IX. kerületbe izgalmas időszak lehet az életedben. Tartsd szem előtt ezeket a fontos információkat és tanácsokat, hogy gördülékenyen és könnyedén tudj megtalálni új otthonodban. Legyen sikeres a költözésed és élvezd az új lehetőségeket, amelyek a IX. kerület kínál.

Szolgáltatásaink Bútorok előkészítése, bútorok szétszerelése, leszerelése, szállításhoz való előkészítése. A szállításhoz ezeket befóliázzuk, körbetekerjük kartonpapírral.

 • Rakodás, pakolás, cipekedés.
 • Csomagolás, dobozolás, zsákokba csomagolás,
 • Takarítás a költöztetés előtt és után.
 • Kiemelten nehéz tárgyak mozgatása, rakodása géppel is.
 • Páncélszekrény ablakon kiemelése, szállítása, új helyre berakása.
 • Nagyméretű Jakuzzik rakodása, szállítás, berakodás.
 • Műszaki cikkek szállításra előkészítése, becsomagolása.
 • Raktári tárgyak szállítása, ki és berakodás. Raktári ki és beszállítás.
 • Könyvek dobozolása, törékeny tárgyak csomagolása,
 • Üzletek, boltok berendezési tárgyainak a költöztetése, mozgatása, rakodása
 • Épület berendezés, épület gépészet szállítása, berakodása, felemelése, felrakás a beszerelési helyre.
 • Gépek rakodása, szállítása vii. kerület Erzsébetvárosban is.
 • Bútorszállítás, bútormozgatás.
 • Lomtalanítás. Komplett lomtalanítás is a padlástól a pincéig. Ha szükséges konténer rendelés, konténer megrakodása.
 • Nehéz tárgyak szállítása, zongora, páncélszekrény, szobor rakodás, szállítás.

Költöztessen tapasztalt, megbízható céggel a 9. kerületben is.

Ha költöztető cégeket kell megbízni a munkával, akkor döntő jelentőségű, hogy a cég rendelkezzen megfelelő felszereléssel, tapasztalattal és munkaerővel a feladathoz. A felszerelésbe bele tartozik a megfelelő méretű költöztető teherautó, amelyiken van elég hely a pakoláshoz, korszerűen van kialakítva, hogy rögzíteni lehessen a bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat, vannak benne hevederek, rögzítéshez szükséges eszközök, csúszásgátlók. A tapasztalat fontossága akkor válik jelentőssé, amikor felmérjük a munkát, előkészítjük a rakodási útvonalat és elkezdünk dolgozni. A tapasztalt rakodók semmilyen helyzetben nem esnek kétségbe, mert tudják, hogy mit kell tenni, és hogy tudjuk levinni azt a bútort amelyik jelen állapotában nem fér ki az ajtón. Természetesen nem árt felkészülni a költöztetésre főleg, ha valakinek még nem volt ilyen tapasztalata, de erre szolgál az ingyenes előzetes felmérés. Mindegy, hogy valakinek az otthonát költöztetjük egyik helyről a másikra, vagy egy irodát kell akár épületen belül átköltöztetni, ugyanolyan gondossággal fogunk bánni a berendezési tárgyakkal és az emberekkel is, hiszen udvarias munkatársaink mindenben segítenek a munka során.

Költöztetés IX. kerület Ferencvárosban nagyméretű, teljesen felszerelt teherautóink, illetve tehertaxik segítségével. Bármilyen költöztetési fuvarozási feladatot el tudunk látni, van rá kapacitásunk.

Ezen felül keményfa padlóalátétet, fóliázást, és egyéb óvintézkedéseket alkalmazunk, hogy korlátozzuk az esetleges károkat a tárgyak szállításakor. Minden tárgyat a felrakodás során megfelelően rögzítünk, hogy ne mozduljon el a szállítás során, illetve ne karcolódjon.

Szakmailag képzett költöztető csapatunk kifogástalan munkaerőből áll, akik megfelelő erővel is rendelkeznek a költöztetéshez szükséges fizikum szükségessége miatt. Semmi sem lehangolóbb, mint ha egy költöztető nem tudja felemelni a bútort, mert nincs ereje a munka elvégzéséhez. Na erre nálunk nem lesz panasz. Megfelelő fizikai erővel és jó kondícióval rendelkezik csapatunk minden tagja. Ha nagyon nehéz tárgyakat kell mozgatni, szállítani, rakodni, akkor összefogunk és együtt oldjuk meg a feladatot, erre jó, hogy sok éve együtt dolgozunk, összeszokott csapatnak könnyebb a feladatokat együttes erővel megoldani.

„Nagyon be voltam stresszelve a költöztetés miatt. Aztán eljött a költöztetés napja, és jöttek a fiúk, és mindent olyan természetesen csináltak, olyan könnyedén mozgatták a bútorokat és rakták össze a zsákokat, dobozokat, hogy hamar megnyugodtam. Sokkal rövidebb ideig tartott z egész, mint gondoltam. [Kiss Mariann]”

Miért mi?

 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Korszerű járműparkkal rendelkezünk.
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül.
 • Minden típusú költöztetéshez megvan a megfelelő jármű.
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk
 • Kiváló, tapasztalt és udvarias munkatársaink vannak.
 • Tehertaxi fuvarozás.
 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése.
 • Budapest területén 0Ft a kilométerdíj, azaz ingyen szállítunk.
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől.
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás.
 • Megrendelésre segítünk a költöztetés utáni takarításban.
 • Megbízható, leinformálható cég vagyunk, több mint húsz év tapasztalat!
 • Tehertaxi, fuvarozás, áruszállítás.
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás.
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás.
 • Lakossági olcsó költöztetés.

A hagyományos Budapesti IX. kerületi és Ferencvárosi szállítási feladatok mellett keményen dolgoztunk a szolgáltatási lehetőségek bővítésén, hogy még több igényt kielégítsünk. Ez magában foglalja a különböző távolsági, országos költözési lehetőségeket, a lomtalanítást, a raktározást és a nagyon rövid, kis fuvarokat is, amelyeket egy tehertaxival is el tudunk végezni.

Bármit szeretne fuvarozni, rakodni szállíttatni, hívjon bennünket!