Költöztetés IX. kerület

Csomagolás, bútorszállítás költöztetés a 9. kerület Ferencváros területén, bútormozgatás hétvégén is. Nem tudja mennyibe fog kerülni a fuvarozás? Kérjen árajánlatot telefonon a fenti telefonszámra kattintva. Munkatársainkkal évek óta korrekt munkavégzés és olcsó árazás mellett végzünk tisztességes munkát. Tudjuk, hogy sok az ügyeskedő ebben a szakmában is, de mi nem szeretnénk ebben részt venni. Nálunk az fog történni, amit előre megbeszélünk, olcsón és gyorsan költöztetünk a magántulajdon maximális tiszteletben tartása mellett.

Lakossági fuvarozás, bútormozgatás

Ügyfeleinknek több mint 20 éve végzünk bútormozgatás csomagolással, fuvarozást berendezési tárgyak szállítását. Az elégedettség számunkra fontos dolog, hiszen úgy fognak bennünket ajánlani a következő munkára, ezért a megbízhatóság és a pontos munka alapelv nálunk. A speciális feladatok sem riasztanak meg bennünket, a nehéz tárgyak emelése, mozgatása, páncélszekrény, zongoraszállítás, vagy gépek emelése, gépek mozgatása is mindennapos tevékenység. A különböző gépeket ráadásul nem is mindig lehet egyszerűen felemelni, sokszor emelőszerkezet, vagy akár darura is szükség lehet, természetesen ez sem probléma, megoldjuk. Bármilyen elsőre megoldhatatlannak tűnő problémával is kereshetnek bennünket és megtaláljuk a megoldást.

Bármilyen méretű otthont képesek vagyunk elköltöztetni.

Az ügyfeleket lakásokba, családi házakba, nyugdíjas közösségekbe, kollégiumokba, társasházakba és egyebekbe költöztetjük! Munkatársainkat arra képezzük, hogy megvédjék az Ön holmiját és otthonát - az összes bútordarabot, minden értéktárgyat úgy, mintha a saját családtagjainknak végeznénk a munkát. Csak így lehetnek elégedettek ügyfeleink, és így tudunk olyan munkát végezni, hogy adott esetben újra bennünket válasszanak.

Költöztetés IX. kerület

Fuvarozás, bútorszállítás a IX. kerület Ferencvárosban is. Árajánlat kérés ingyenes helyszíni felméréssel. Hívjon bennünket, ha máshova megy és fuvarozásra, rakodásra van szükség. Ha túl bonyolult lenne leírni, illetve még Ön sincs tisztában a berendezés méreteivel, akkor az a legbiztosabb, ha helyszíni felmérést kér. Ilyenkor munkatársunk kimegy a helyszínre és mindent felmérve árajánlatot küldünk, amely így biztosan pontos lesz. Nem kell tehát aggódnia a költségek miatt, hiszen pontos árat tudunk mondani a munkára. Engedje meg, hogy előre adjunk árajánlatot a rakodásra, szállításra, hívjon telefonon. Ha üzenetet ír, írja bele, hogy mit mikor, honnan és hova kell szállítani, rakodni és munkatársaink hamarosan elküldik az árajánlatot. Természetesen minél pontosabban leírja a teendőket, illetve a szállítandó tárgyak méreteit, súlyát, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Szolgáltatások széles választékát kínáljuk a bútorszállítástól, csomagolástól a lomtalanításig, amelyek biztosan megfelelnek mindenki igényének, olyan szintű professzionalizmust kínálva, amely páratlan a költöztetőiparban, több mint 25 éves tapasztalattal kínáljuk mindezt.  Ez a munka nagyon nehéz, ha egyedül csinálja. Stressz, idegeskedés, eltűnt dolgok, összekarcolt, összetört bútor, kimerültség. Mindenkinek ilyen gondolatok vannak a fejében, ha költözésről beszél. Azonban mi levesszük a terhet ügyfeleink válláról. Ön csak felügyeli a munkát, a nehezét mi elvégezzük, akár a bútorokat kell szétszedni, akár szekrénysorokat

Szolgáltatásaink Bútorok előkészítése, bútorok szétszerelése, leszerelése, szállításhoz való előkészítése. A szállításhoz ezeket befóliázzuk, körbetekerjük kartonpapírral.

 • Rakodás, pakolás, cipekedés.
 • Csomagolás, dobozolás, zsákokba csomagolás,
 • Takarítás a költöztetés előtt és után.
 • Kiemelten nehéz tárgyak mozgatása, rakodása géppel is.
 • Páncélszekrény ablakon kiemelése, szállítása, új helyre berakása.
 • Nagyméretű Jakuzzik rakodása, szállítás, berakodás.
 • Műszaki cikkek szállításra előkészítése, becsomagolása.
 • Raktári tárgyak szállítása, ki és berakodás. Raktári ki és beszállítás.
 • Könyvek dobozolása, törékeny tárgyak csomagolása,
 • Üzletek, boltok berendezési tárgyainak a költöztetése, mozgatása, rakodása
 • Épület berendezés, épület gépészet szállítása, berakodása, felemelése, felrakás a beszerelési helyre.
 • Gépek rakodása, szállítása vii. kerület Erzsébetvárosban is.
 • Bútorszállítás, bútormozgatás.
 • Lomtalanítás. Komplett lomtalanítás is a padlástól a pincéig. Ha szükséges konténer rendelés, konténer megrakodása.
 • Nehéz tárgyak szállítása, zongora, páncélszekrény, szobor rakodás, szállítás.

Költöztessen tapasztalt, megbízható céggel a 9. kerületben is.

Ha költöztető cégeket kell megbízni a munkával, akkor döntő jelentőségű, hogy a cég rendelkezzen megfelelő felszereléssel, tapasztalattal és munkaerővel a feladathoz. A felszerelésbe bele tartozik a megfelelő méretű költöztető teherautó, amelyiken van elég hely a pakoláshoz, korszerűen van kialakítva, hogy rögzíteni lehessen a bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat, vannak benne hevederek, rögzítéshez szükséges eszközök, csúszásgátlók. A tapasztalat fontossága akkor válik jelentőssé, amikor felmérjük a munkát, előkészítjük a rakodási útvonalat és elkezdünk dolgozni. A tapasztalt rakodók semmilyen helyzetben nem esnek kétségbe, mert tudják, hogy mit kell tenni, és hogy tudjuk levinni azt a bútort amelyik jelen állapotában nem fér ki az ajtón. Természetesen nem árt felkészülni a költöztetésre főleg, ha valakinek még nem volt ilyen tapasztalata, de erre szolgál az ingyenes előzetes felmérés. Mindegy, hogy valakinek az otthonát költöztetjük egyik helyről a másikra, vagy egy irodát kell akár épületen belül átköltöztetni, ugyanolyan gondossággal fogunk bánni a berendezési tárgyakkal és az emberekkel is, hiszen udvarias munkatársaink mindenben segítenek a munka során.

Költöztetés IX. kerület Ferencvárosban nagyméretű, teljesen felszerelt teherautóink, illetve tehertaxik segítségével. Bármilyen költöztetési fuvarozási feladatot el tudunk látni, van rá kapacitásunk.

Ezen felül keményfa padlóalátétet, fóliázást, és egyéb óvintézkedéseket alkalmazunk, hogy korlátozzuk az esetleges károkat a tárgyak szállításakor. Minden tárgyat a felrakodás során megfelelően rögzítünk, hogy ne mozduljon el a szállítás során, illetve ne karcolódjon.

Szakmailag képzett költöztető csapatunk kifogástalan munkaerőből áll, akik megfelelő erővel is rendelkeznek a költöztetéshez szükséges fizikum szükségessége miatt. Semmi sem lehangolóbb, mint ha egy költöztető nem tudja felemelni a bútort, mert nincs ereje a munka elvégzéséhez. Na erre nálunk nem lesz panasz. Megfelelő fizikai erővel és jó kondícióval rendelkezik csapatunk minden tagja. Ha nagyon nehéz tárgyakat kell mozgatni, szállítani, rakodni, akkor összefogunk és együtt oldjuk meg a feladatot, erre jó, hogy sok éve együtt dolgozunk, összeszokott csapatnak könnyebb a feladatokat együttes erővel megoldani.

„Nagyon be voltam stresszelve a költöztetés miatt. Aztán eljött a költöztetés napja, és jöttek a fiúk, és mindent olyan természetesen csináltak, olyan könnyedén mozgatták a bútorokat és rakták össze a zsákokat, dobozokat, hogy hamar megnyugodtam. Sokkal rövidebb ideig tartott z egész, mint gondoltam. [Kiss Mariann]”

Miért mi?

 • Olcsó költöztetés Pest megyében.
 • Korszerű járműparkkal rendelkezünk.
 • Ingyenes árajánlatot adunk Budapest 20km-es körzetén belül.
 • Minden típusú költöztetéshez megvan a megfelelő jármű.
 • Kívánságra csomagolunk, dobozolunk, fóliázunk
 • Kiváló, tapasztalt és udvarias munkatársaink vannak.
 • Tehertaxi fuvarozás.
 • Iroda költöztetés, cégek költöztetése.
 • Budapest területén 0Ft a kilométerdíj, azaz ingyen szállítunk.
 • Valós kiváló visszajelzéseink vannak, létező személyektől.
 • Buborékfóliázás, zsákolás, dobozolás.
 • Megrendelésre segítünk a költöztetés utáni takarításban.
 • Megbízható, leinformálható cég vagyunk, több mint húsz év tapasztalat!
 • Tehertaxi, fuvarozás, áruszállítás.
 • Nehéz tárgyak, zongora, páncélszekrény szállítás.
 • Bútorszerelés, bútorszállítás, összeállítás.
 • Lakossági olcsó költöztetés.

A hagyományos Budapesti IX. kerületi és Ferencvárosi szállítási feladatok mellett keményen dolgoztunk a szolgáltatási lehetőségek bővítésén, hogy még több igényt kielégítsünk. Ez magában foglalja a különböző távolsági, országos költözési lehetőségeket, a lomtalanítást, a raktározást és a nagyon rövid, kis fuvarokat is, amelyeket egy tehertaxival is el tudunk végezni.

Bármit szeretne fuvarozni, rakodni szállíttatni, hívjon bennünket!